Kategorije
Split - jednosobno rešenje
Multi split - multi-room rešenja
Pročišćivači vazduha
Toplotne pumpe
Chilleri
Fan-coil
PRONAĐITE JOŠ
KLIMA
PRONAĐI
Tražite odgovarajući proizvod za Vas? Kod nas ga možete brzo pronaći. Pretražite naše proizvode!

SPECIJALNA PONUDA
POLAR SIEH0070SDX/SO1H0070SDX

Smart Klima, pametna odluka
Siguran izbor ...Listaár: 104 400 din

POGLEDAJ

Bosch Climate 8500 MS (R32) 12000BTU IBW

Proizvođač: Bosch
Kapacitet grejanja: 3.5 KW
Kapacitet hlađenja: 3.5 KW
Energetska efikasnos: A++/A

Bosch Climate 8500 MS (R32) Zidna montaža, unutrašnja jedinicaCena: 22 788 din
* sve cene su sa uračunatim PDV-om

Napomena: Cene i specifikacije proizvoda su informativnog karaktera i podložne greškama, proizvođač/prodavac zadržava pravo da ih dodatno ispravi. Za proveru specifikacija obratiti se prodavcu.
NARUČI
Prevoz je uključen u cenu!Molim Vas unesite tačne podatke kako bi mogli da Vas kontaktiramo. Hvala.
Neisprava E-mail adresa!
Unesite tačne podatke!
Unesite broj telefona!
Unesite Vašu poruku!

OpisKarakteristikeDokumentacija

Bosch Climate 8500 MS (R32) Zidna montaža, unutrašnja jedinica


- Model snage 3.5kW
- Moderan dizajn.
- Kompaktan dizajn i skoro bešuman rad.

 • Detekcija curenja freona. Ako jedinica detektuje curenje freona, na ekranu unutrašnje jedinice pojaviće se poruka „EC“ i klima uređaj prestaje sa radom. Ova funkcija dodatno štiti kompresor od oštećenja.
 • Samodijagnostika i sigurnost. U slučaju pojave greške u toku rada, uređaj se automatski isključuje i prikazuje relevantan kod greške, što značajno olakšava dijagnostiku i popravku.
 • Nisko ambijentalno hlađenje. Automatika uređaja omogućava modulaciju ventilatora spoljašnje jedinice na temperaturu kondenzacije. Ovo omogućava hlađenje pri spoljašnjim temperaturama do -15 °C. Koristi se u uslovima gde je neophodna konstanta temperatura, na primer u server sobama.
 • 12 nivoa modulacije brzine ventilatora na unutrašnjoj jedinici. Do 12 nivoa modulacije brzine ventilatora na unutrašnjoj jedinici, čime se omogućava preciznija kontrola i bolji protok vazduha.
 • Memorisanje pozicije klapne. Horizontalna klapna će se automatski pomeriti u istu poziciju u kojoj je bila kada je uređaj poslednji put bio u funkciji.
 • Filter katalizator. Eliminiše agresivna organska jedinjenja, štetne gasove i neprijatne mirise.
 • 5 nivoa modulacije brzine ventilatora na spoljašnjoj jedinici. Zahvaljujući DC motoru ventilatora, modulacija brzine ventilatora na spoljašnjoj jedinici je povećana sa 2 nivoa na 5, čime se dobija veći komfor i veća ušteda energije.
 • Drenaža sa obe strane unutrašnje jedinice. Na utrašnjoj jedinici, drenažno crevo je moguće izvesti i na levoj i na desnoj strani , čime se olakšava montaža uređaja.
 • Automatski restart: U slučaju nestanka struje, klima uređaj pamti sva nedavna podešavanja i automatski ih obnavlja po povratku napajanja. Moguće isključiti u servisnom modu.
 • Turbo mod. Aktivacijom ove funkcije, ventilator automatski počinje da radi sa maksimalnom snagom, kako bi u što kraćem vremenskom periodu zagrejao ili rashladio prostoriju.
 • Bio filter. Sastoji se od specijalnog biološkog enzima i eko filtera. Eko filter zadržava sitne čestice prašine u vazduhu i neutrališe bakterije, gljivice i mikrobe. Biološki enzimi ubijaju bakterije tako što rastvaraju svoj ćelijski zid, čime otklanjaju problem ponovnog zagađenja.
 • Auto defrost. Sprečava zamrzavanje isparivača i održava efekat odvođenja vlage u okolini niske temperature.
 • Havarijski mod. U slučaju neispravnosti senzora temperature, klima uređaj prikazuje kod greške bez prekida rada. Ovo omogućava klima uređaju da radi u havarijskom režimu do dolaska servisera.
 • Opcija „Follow me”. U normalnim uslovima, klima uređaj meri sobnu temperaturu pomoću senzora smeštenog unutar kućišta unutrašnje jedinice. Aktiviranjem funkcije Follow Me merenje temperature vrši senzor ugrađen u ožičenom ili bežičnom daljinskom upravljaču. Ovo omogućava održavanje tačne temperature na korisničkoj lokaciji.
 • Ekonomični mod. Ukoliko podesite rad na ovu funkciju, klima uređaj narednih 8 sati će raditi u ekonomičnom režimu. Ovo dovodi do smanjenja potrošnje energije čak do 60% u odnosu na rad u konvencionalnom režimu.

Ušteda energije u pasivnom režimu rada
Ekonomični režim
Primena multi-modela
Režim udobnosti
Horizontalno automatsko klaćenje
Produženi filter
Koraci brzine rada ventilatora
Infracrveni daljinski upravljač
Centralizovana regulacija
Energetska efikasnost
Vertikalno automatsko klaćenje
Automatska brzina rada ventilatora
Samo-dijagnoza
Automatsko restartovanje
Automatska dijagnostika